• darkblurbg

Visie & Doelstelling

“Een besnijdenis is een persoonlijke aangelegenheid. De keuze voor het uitvoeren van een besnijdenis kan velerlei redenen hebben. Soms is er een medische indicatie, zoals een vernauwing van de voorhuid. Veelal gaat het om religieuze, culturele, hygiënische of cosmetische redenen. Al deze redenen zijn in ons oogpunt gegrond om een besnijdenis uit te laten voeren. Wat wij als artsen van BesnijdenisPunt echter het meest belangrijk vinden, is dat wanneer u een besnijdenis laat uitvoeren bij uzelf of uw kind, dat het dan op de meest veilige, kwalitatief hoogwaardigste en cosmetisch meest fraaie manier wordt gedaan zonder pijn en met adequate angstremming/sedatie.”

 

Onze Artsen

Al onze besnijdenisartsen zijn bevoegd en uiterst bekwaam in de uitvoering van besnijdenissen en hebben allen zeer ruime ervaring in zowel de klassieke als de klemmethode bij baby’s, kinderen en volwassenen. Bij BesnijdenisPunt zijn er ook artsen gespecialiseerd in de uitvoering van correcties na een eerdere besnijdenis elders. Een frenulotomie (verwijdering of inkorting toompje) is ook mogelijk bij BesnijdenisPunt.

Heeft u andere specifieke vragen of staat een behandeling die u zou willen er niet tussen, neem dan vrijblijvend contact op en vraag naar de mogelijkheden in onze besnijdeniskliniek.

  

Onze Tarieven

Ingreep zónder medische indicatie Tarief
Besnijdenis tot 6 jaar € 300,-
Besnijdenis van 6 tot 12 jaar € 315,-
Besnijdenis van 12 tot 16 jaar € 335,-
Besnijdenis vanaf 16 jaar € 425,-
Correctie Besnijdenis  Dezelfde prijs als besnijdenis o.b.v. leeftijd, zie hier boven
Frenulotomie € 275,-
Consult € 75,-
Verzuim/wegblijftarief 100% van het tarief
Ingreep mét medische indicatie Tarief
Besnijdenis tot 16 jaar € 425,-
Besnijdenis vanaf 16 jaar € 625,-
Correctie Besnijdenis Dezelfde prijs als besnijdenis o.b.v. leeftijd, zie hier boven
Frenulotomie € 425,-
Consult of second opinion € 75,-
Verzuim/wegblijftarief 100% van het tarief
Bij een medische indicatie is een verwijsbrief van een huisarts of specialist verplicht. U bent zelf verantwoordelijk voor de declaratie van de kosten bij uw verzekering. Het is derhalve goed om van te voren na te gaan of uw verzekering de kosten vergoedt! De kosten moeten voorafgaand de behandeling per pinbetaling voldaan worden.