• darkblurbg

Een nieuwe behandelafspraak inplannen kan vanaf 26 augustus 2023. Tot 26 augustus is het vol/niet beschikbaar i.v.m. zomervakantie!

 

Afspraak maken

Behandelingen of consulten binnen onze kliniek worden alleen verricht op afspraak. Neem telefonisch contact op of laat via het contactformulier op de website uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op voor het maken en bevestigen van een afspraak. Na bevestiging van uw afspraak krijgt u een uitgebreid informatiepakket opgestuurd over de behandeling waar u voor komt.

 

Patiënten enquête

Bij BesnijdenisPunt hechten wij veel waarde aan een goede cliëntbeleving. Wij streven ernaar dat zowel kinderen als hun ouders een goed gevoel houden aan de beleving tijdens de besnijdenis en hun contact met de kliniek. Om een optimale cliënt beleving en de kwaliteit van zorg te waarborgen houden we regelmatig patiënten enquêtes en horen we graag van u terug hoe u de besnijdenis, de nazorg en het contact met BesnijdenisPunt ervaren heeft. Verbeterpunten maar ook punten die u juist goed vond horen we graag terug.